MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce...
fot. Julianna Bednarczuk

Szparagi białe czy zielone? Makłowicz ma swój typ. Jak przechowywać szparagi? Przepisy od mistrzów kuchni

Pizza z zielonymi szparagami

Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce (cienkie szparagi zazwyczaj nie mają ich wcale), osuszyć na papierowym ręczniku. Grubsze szparagi zblanszować: zanurzyć na pół minuty we wrzątku, a następnie włożyć do zimnej wody, odcedzić, osuszyć na papierowym ręczniku, dodatkowo można przekroić wzdłuż na pół.

Zobacz również

To będzie imprezowy weekend. W piątek rozpoczynają się dni miasta. Zagrają gwiazdy!

To będzie imprezowy weekend. W piątek rozpoczynają się dni miasta. Zagrają gwiazdy!

Apetyty były duże, tymczasem częstochowskie „Lwy” rozszarpały Falubaz Zielona Góra

Apetyty były duże, tymczasem częstochowskie „Lwy” rozszarpały Falubaz Zielona Góra

Polecamy

Jak zrobić perfekcyjną bułkę tartą? Jeden trik sprawia, że jest rumiana i chrupiąca

Jak zrobić perfekcyjną bułkę tartą? Jeden trik sprawia, że jest rumiana i chrupiąca

Zostań superbohaterem i ratuj ludzkie życie! To musisz wiedzieć o oddawaniu krwi

Zostań superbohaterem i ratuj ludzkie życie! To musisz wiedzieć o oddawaniu krwi

„Cuda Polski” bez tajemnic. Miejsce w woj. lubelskim zostało wyróżnione!

„Cuda Polski” bez tajemnic. Miejsce w woj. lubelskim zostało wyróżnione!