Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce...
fot. Katarzyny Puczyńska

Ekspresowe paszteciki z ciasta francuskiego. Idealne do czerwonego barszczu. Sprawdzony przepis na paszteciki z pieczarkami i mięsem

Paszteciki z ciasta francuskiego. Krok 3

Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce lub bardzo drobno pokrój. Na patelni rozgrzej olej i podsmaż posiekaną w kostkę cebulkę i pieczarki. Dodaj mięso, wlej ok. pół szklanki wody lub bulionu i chwilę podsmaż.

Zobacz również

Niby ubrana, a i tak wszystko było widać! 54-latka zaszalała!

HIT DNIA
Niby ubrana, a i tak wszystko było widać! 54-latka zaszalała!

MET Gala 2024. Jennifer Lopez pokazała za dużo, Zendaya nie do poznania - ZDJĘCIA

MET Gala 2024. Jennifer Lopez pokazała za dużo, Zendaya nie do poznania - ZDJĘCIA

Polecamy

Przecieki na maturę z polskiego. W sieci ukazały się arkusze

Przecieki na maturę z polskiego. W sieci ukazały się arkusze

Hulajnoga elektryczna. Jakie dokumenty są potrzebne, aby nią jeździć?

Hulajnoga elektryczna. Jakie dokumenty są potrzebne, aby nią jeździć?

Skalne Miasto robi furorę: cud natury ukryty przy polskiej granicy

Skalne Miasto robi furorę: cud natury ukryty przy polskiej granicy